Lansarea concursului de soluţii pentru Reamenajarea Pieţei Revoluţiei din Baia Mare

Primăria municipiului Baia Mare anunţă publicarea pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice la secţiunea de concursuri de soluţii a anunţului cu numărul 216/20.03.2012 privind lansarea concursului de soluţii pentru Reamenajarea Pieţei Revoluţiei din Baia Mare. Concursul de soluții este conceput în două faze.

Termenul limită de primire a documentaţiilor este de 15 mai 2012 , iar pe data de 2 aprilie este organizată vizita pe teren.

Tip concurs - Licitație deschisă

Factori de evaluare a proiectelor - funcționalitatea propunerii 40.00, compoziția peisagistică și plastica arhitecturală 30.00, sustenabilitatea soluției 20.00, generarea unei identități pentru Piața Revoluției (prin tematica-conceptul de amenajare propusă) 10.00

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru obținerea de documente - 10 mai 2012, ora: 16:00.

Termen limita pentru depunerea proiectelor - 15 mai 2012, ora: 10:00

Premii

 • Faza I (max 5 final) onaorariu de participare în valoare de 4500 lei,
 • Faza a II-a sunt: premiul I 18000 lei, premiul II 13500 lei, premiul III 9000 lei

Membrii juriului

 • 1. arh. Futo Edmund Eugen - membru titular
 • 2. arh. Mihai Pienescu - membru titular
 • 3. arh. Vasile Mitrea - membru titular
 • 4. arh. Ștefan Ghenciulescu - membru titular
 • 5. arh. Florin Ionașiu - membru titular
 • 6. arh. Zachi Arpad - membru supleant
 • 7. arh. Bruno Andreșoiu - membru supleant
 • 8. arh. Petre Iulian Ștefănescu - consultant professional
 • 9. ing. Vasile Barbul - consultant tehnic

 
 

3 comentarii:

ernest
28 Mar 2012 - 12:27 pm

Nu inteleg de ce astfel de concursuri sunt organizate sub forma unei licitatii deschise. Prea multa hartogarie pentru un premiu simbolic, care se acorda sub forma unui onorariu de participare.

stefan
29 Mar 2012 - 06:29 pm

probabil ca finantarea pentru proiect se face prin accesarea de fonduri europene, iar una din hibele acestui proces este intocmirea de n hartoage care au legatura cu contabilitatea si mai putin cu arhitectura

Pompi
5 Apr 2012 - 11:22 am

Prin acest tip de "concurs" cel putin 70% din cei care ar dori sa participe sunt blocati de hartagorii. La e-licitatii trebuie sa ai abonament si multi nu au, iar pe "praful" asta si la cum merge domeniul asta vreau sa vad cati au conditii de licitatii. De ce unele concursuri se pot organiza sa poata participa toti cei interesati si unele nu? La intrebarea asta puteti raspunde majoritatea dintre voi......doar se lucreaza cu statul. Daca s-ar dori concurenta ar fi un concurs de idei si apoi licitatie, putand selecta dintr-o gama variata de proiecte. In conditiile acestea garantat ca vor fi mult mai putine proiecte. De ce sa nu lasam si tinerii arhitecti sau designeri sa se exprime chiar daca nu au firme sau alte tipuri de organizare profesionala. V-ati gandit ca ideile bune pot veni si de la studenti, dar ei nu pot participa singuri la aceste licitatii. La mai multe concursuri de acest tip. Felicit organizatorii. Bravo......v-a iesit inca odata daca mai era nevoie.