Events

« Monday Septembrie 10, 2012 »
Lu

Ești student sau tânăr absolvent al unei facultăți de arhitectură sau design? Primești provocarea de a-ți imagina cum vor arăta spațiile de lucru în viitor și obiectele din cadrul lor? Atunci nu uita să te înregistrezi în concursul “Void to Space : Design the Next Office” până la data de 25 octombrie 2012.

Start: 09/10/2012 10:30

Arhitectură de pămant şi acoperişuri vegetale - cea de-a patra ediţie a atelierului “Să construim ecologic invăţând de la arhitectura tradiţională” va avea loc la Mesendorf, Jud. Braşov, în perioada 10 – 15 Septembrie 2012, organizat de către Asociaţia SAT TRANSILVANIA în colaborare cu Ordinul Arhitecţilor din România  şi  Fundaţia Pro Patrimonio.

Start: 09/10/2012 18:30

Educația prin patrimoniu nu este nicidecum ceva nou. Până la un timp, acest tip de temelie sufletească se realiza în familie, în comunitate, în vremuri în care comunitățile își cunoșteau și își prețuiau valorile, era o transmitere vie și firească, dincolo de orice scenariu educativ. Însuși cuvântul patrimoniu conține în etimologia sa ideea de moștenire. Din păcate, acest tip de perpetuare naturală se găsește din ce în ce mai rar la noi.