Events

« Week of Septembrie 26, 2011 »
LuMaMiJoViDu
26
all day

Proiect realizat de: Asociația Eco Habitat & Parohia Glodeanu-Cârlig

Cine suntem:

Asociaţia Eco habitat a luat fiinţă în 2010 şi are la bază un grup de tineri cu specializări în mai multe domenii (arhitectură, construcţii, istorie, arte). 

Susţinem:

27
28
29
Start: 09/29/2011 10:00

In timp ce cererea pentru serviciile de Internet creşte, consideraţiile financiare, energetice şi de mediu cunosc, de asemenea, un trend ascendent. Prezentările din cadrul acestei conferinţe vor oferi informaţii relevante despre oportunităţile şi importanţa unei abordări mai responsabile faţă de mediu, a design-ului, renovărilor şi operaţiilor tehnologice din cadrul unui proiect. Utilizarea informaţiei tehnologizate ne oferă instrumente puternice pentru a rezolva problemele de mediu şi provocările legate de energie, folosind cele mai bune soluţii într-un timp foarte scurt.

30
1
all day

Cine are curaj să îmblânzească lumina?

Grupul VELUX a lansat o nouă ediţie a International VELUX Award (IVA), o competiţie dedicată studenţilor la arhitectură din toată lumea. Evenimentul a avut loc în cadrul Congresului Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor (UIA) ce s-a desfăşurat pe 26 septembrie la Tokyo.

2