Confidențialitate

1. Viața privată

1.1.Informații generale

Arhiforum.ro respectă viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi în momentul accesării acestui site. Aceste informații au rolul de a vă informa cu privire la ce tip de informație identificabilă personal este colectata de la dvs., cum și unde am putea folosi aceasta informație, cum înțelegem noi să protejăm informația colectată de la dvs., cine are acces la informația colectata de la dvs. și cum pot fi corectate în timp inadvertențele din informația preluată.

Arhiforum.ro respectă legislația română în vigoare, în speță Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la arhiforum.ro, e-mail: contact[at]arhiforum.ro

Scopul colectării datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dvs. pe site-ul arhiforum.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile stiri apărute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promoționale desfășurate de arhiforum.ro.

1.2 Ce informații colectăm

Arhiforum.ro colectează informații direct de la utilizator și din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc siteului nostru.

Informație furnizată direct de utilizator: atunci când vă faceți un cont la arhiforum.ro, vă putem întreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail și vă putem cere alte informații personale. Datele pot fi corectate în secțiunea Profilul tău, accesibilă pe parcursul întregii vizite în colțul din dreapta-sus a portalului. Aceste informații trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terță parte.

Informație din raportul de trafic al serverului: atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în siteul nostru. Arhiforum.ro, înregistrează aceste informații pentru o perioadă de timp determinată. Utilizăm servicii externe noastre de analiză a traficului – cum sunt cele puse la dispoziție de Google analytics. Arhiforum.ro folosește aceste date doar în scopul comunicării șabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor către clienții nostri de publicitate. Nu utilizăm datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

1.3. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. Arhiforum.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului este protejat de o parolă. In momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

1.4. Cine are acces la informațiile colectate de la dvs.

Arhiforum.ro nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii săi către terțe părți fără a primi mai întâi consimțământul expres al utilizatorilor în această privință. In acelasi timp însă, arhiforum.ro poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor arhiforum.ro. In concluzie, atunci când accesați siteul arhiforum.ro și sunteți rugat să ne dezvăluiți informații despre dvs., veți dezvălui aceste informatii doar siteului arhiforum.ro, cu excepția cazului când serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu. De fiecare dată însă când un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru.

1.5. Mesaje comerciale nesolicitate

Arhiforum.rose pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam). Arhiforum.ro va da posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăți din site și informații despre promoțiile arhiforum.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui însa confirmat prin apăsarea pe un link trimis la adresa respectivă (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea să vă desubscrieți în orice moment de la acest newsletter, atât printr-un link din fiecare email trimis, cât și pe pagina contului dvs. de pe arhiforum.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de arhiforum.ro vă rugăm să trimiteti un email la contact[at]arhiforum.ro și vom rezolva problema cât de curând posibil.