A treia ediție GIS: despre arhitectura de interior, design și iluminat, în proiectele de birouri, hoteluri și clădiri comerciale

Expoconferința Internațională de Arhitectură GIS continuă să promoveze proiectele recente de interior și design, inovative și sofisticate, premiate în cadrul ultimelor ediții ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards și Lighting Design Awards.

Tematica generală a ediției din 2013 este "interior architecture and design, product design, lighting design and engineering". Evenimentul îmbină partea de show cu partea tehnică, prezentările proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate.

Giorgio Borruso este invitatul special al celei de-a treia ediții a Expoconferinței de Arhitectură GIS. Arhitect și designer italian, Borruso este cunoscut în special pentru lucrările sale de design inovator pentru celebre case de modă și pentru marii retaileri de fashion. Până în prezent, lucrările sale au primit peste 80 de premii internaționale de design, au apărut în peste o mie de publicații și sunt expuse în colecțiile muzeelor Chicago Athenaeum și Red Dot Museum.

Giorgio Borruso a câștigat în 2012, cu proiectul Carlo Pazolini, marele premiu Red Dot Design Award, Best of the Best.

Printre speakerii ediției din acest an se numără și David Atkinson, Lighting Designer of the Year 2011, Martin Gran, CEO al Snøhetta Design și Partener în cadrul cunoscutului birou internațional de arhitectură Snøhetta, și Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului Internațional Federation of Interior Architects/Designers (IFI) și prodecan al Facultății de Arte Plastice și Design din Izmir, Turcia.

GIS se adresează arhitecților, designerilor, proiectanților, inginerilor de instalații și de lumini, mediilor de specialiate, universitar și academic, proprietarilor și managerilor de hoteluri și restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri și clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse și tehnologii inovatoare, tuturor celor interesați de arhitectura de interior și design.

Evenimentul este organizat de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România, în parteneriat cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informații pe www.iegis.ro