Serile Zeppelin #34 Matthew Hilton / Flirt & design contemporan

 

Despre design se vorbeşte, adesea, ca despre Don Juan, s-ar zice că e pus să cucerească necontenit: cea mai cool, cea mai inovatoare soluţie, cea mai la moda… Fericirea e întotdeauna mai tânără.

 

Invitatul serii, Matthew Hilton (UK) vă va povesti despre noua sa cucerire, o fermecătoare relaţie cu echilibrul şi rafinamentul dincolo de excesele sezonului. Iată un designer mare care nu se sinchiseşte de trend. După o experinţă intensă alături de Habitat şi alte nume sonore în producţia de mobilier, după etichete şi căutări în (şi dincolo de) tehnologie, Matthew Hilton vine azi cu cea mai nouă aventură a sa: o colecţie ca o operă de artă alături de compania De La Espada. Dedesubturile unei relaţii creative, flirt cu ideile şi alte pasaje picante de design. Nu puteţi rata asta.

 

Mihai Gurei şi Constantin Goagea vor pune intrebările (lor) pe scena pentru Matthew Hilton. Voi le aveţi pe ale voastre.

 

PS: Matthew Hilton vine in România la invitaţia prietenilor nostri de la Intro, iar dacă vreţi să vedeţi câteva dintre produsele acestui designer, faceţi o vizita showroom-ului lor din strada Roma 43 bis.

 
Etichete: Serile Zeppelin