instalart/ sculptura/ 001 continuă - cu Dorin Ștefan

instalart/ sculptura/ 001 continuă.
miercuri, 17 octombrie
, de la ora 19.

instalart/sculptura/ 001, adică artiştii:

Patricia Teodorescu, Marian Zidaru, Mircea Roman, Cristian Răduţă, Sebastian Bârlica, Gheorghe Rasovzky, Marius Leonte:

Îl au invitat pe Dorin Ştefan. Arhitect al neconvenţionalului. Profesorul (cool) de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu. A pregătit pentru noi, adică pentru voi, o seară în care vom vorbi, adică mai mult vom privi instalaţia sa video. Sau, mai bine zis, cum va relaţiona aceasta cu proiectul nostru, cu artiştii prezentaţi de noi, cu sculptura contemporană în general, cu instalaţia, cu obiectul. Vom vorbi/ privi/ cu Dorin ŞTEFAN, despre arta contemporană, arhitectură.

Teoreticieni, curatori importanţi vor spune sau numai vor scrie… texte în legătură cu artiştii din componenţa proiectului:
Erwin Kessler îi prezintă pe Marian Zidaru, Mircea Roman, Marius Leonte.
Aurelia Mocanu îl prezintă pe Cristian Răduţă.
Simona Vilau îl prezintă pe Rasovszky.
Olivia Niţiş o prezintă pe Patricia Teodorescu.
Bem vin, tot Recaş. Cine vrea alb, cine vrea roşu…
De muzica se ocupa Rock DJ.

Mulţumim AIURART pentru găzduire. Şi pentru sprijin. Platforma voastră funcţionează! Pe 17 octombrie se întâlneşte arta contemporană cu arhitectura (ca pe vremea Greciei Antice… când nu se putea una fără alta).

La Aiurart (str. Lirei 21), miercuri 17 octombrie, de la ora 19.

Ne susţin: Ţîrdei Law Office, Tempos Serv, Editura Vellant, Zeppelin, Igloo, Tataia, 24 fun, Money Magazine, BeWhere, Modernism, Veioza Arte, Designist, ArtClue, Make A Point, Vice, Agenţia de Carte, Liternet, Atelier Mecanic, MOIR design concept store, Kaustik, Sfera Plastic Design.
Recomandat de Radio Guerrilla.