Dorin Ștefan sub tirul întrebărilor la Serile Zeppelin no. 27

În cadrul Serilor Zeppelin, joi 10 februarie 2011 la galeria ¾ din București, vă puteți întâlni cu arhitectul Dorin Ștefan, câștigătorul concursului internațional pentru realizarea unui turn de circa 350 de metri, noul simbol al Taiwan-ului. Evenimentul are loc sub titlul "tir de întrebări pentru Dorin Ștefan". Întrebările pot fi trimise și pe mail. Mai jos este anunțul organizatorilor.

Cum e sa fii câștigător al unui mare concurs internațional, care-s secretele din bucătăria unui astfel de proiect, cum poți să ajungi în paginile celor mai mari publicații de arhitectură, cum să cucerești lumea din România și multe alte lucruri pe care voiați să le aflați despre Flying Observatories. Multe întrebări pregătite de echipa zeppelin și voi, prietenii ei. 

O încrucișare elegantă de imagini și idei, dezbatere și discuții cu Dorin Ștefan la cea de-a 27-a seară zeppelin. La acest tir de întrebări puteți contribui chiar acum: cine vrea să-ntrebe și nu poate ajunge la întâlnire, (sau e sfios) ne poate trimite întrebările pentru Dorin Ștefan pe adresa office@zeppelin-magazzine.net sau pe facebook. Returnăm răspunsurile :)
Fiți pe fază, fiți curiosi. Oricum aduceți-vă pe voi înșivă, cu sau fără întrebări sunteți bine-veniți.

PS: În aceeași seară și în același loc sunteți deasemeni invitați să vedeți expoziția internațională UPGRADE – CONTINUITATE ȘI SCHIMARE, o expoziție-concurs de proiecte pentru studenți și scoli de arhitectură.

Galeria ¾ este un spaţiu MNAC, în clădirea Teatrului Naţional Bucureşti, intrarea Artexpo, lângă casa de bilete.