Certificare "Green Building Professional"

România Green Building Council prezintă noi cursuri în cadrul platformei de certificare "Green Building Professional":

"Designul Soluţiilor de Iluminat şi Clădiri Inteligente"

"Anvelopa Clădirii"

Vrei să îţi creşti gradul de competenţă în domeniul clădirilor verzi sau să fii mereu cu un pas înaintea competitorilor? 

Înscrie-te acum în programul de Certificare şi Training "Green Building Professional" şi participă la cursurile oferite!

În luna februarie, îţi prezentăm cursurile următoare:

 

  • 21 Februarie 2013 - Designul Soluţiilor de Iluminat şi Clădiri Inteligente

Un curs de o zi în care Prof Dr. Dorin Beu dezbate tema soluţiilor de iluminat sustenabile şi integrarea acestora în cadrul Sistemelor de Management al Clădirilor pentru a genera performanțe ridicate. Dr. Beu deţine o diplomă de doctorat în Ingineria Construcţiilor la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi a făcut parte din varii proiecte de cercetare europene în domeniul iluminatului natural şi a reţelelor şi sistemelor de iluminat. De asemenea, a fost chairman al Convenţiei Române de iluminat în 2011, şi deţine funcţia de director al “Division 3 Interior Lighting” din cadrul Comitetului Naţional Român pentru Iluminat,
Mai multe detalii despre structura cursului precum şi agenda stabilită sunt disponibile pe pagina evenimentului.

  • 22 Februarie 2013 - Anvelopa Clădirii

Un curs de o zi în care Aurore Julien, trainer internaţional, va prezenţa principiile proiectării anvelopelor pentru clădirile verzi. Aurore este lector la University College of London şi consultant şi speaker în cadrul companiei XRG Limited. De asemenea, Aurore este LEED Accredited Professional şi evaluator BREEAM, cu experienţa în proiectarea sustenabilă, fizica construcţiilor, ventilaţie naturală, sisteme de energie regenerabilă şi iluminare naturală.
Mai multe detalii despre structura cursului precum şi agenda stabilită sunt disponibile pe pagina evenimentului.

ALTE CURSURI DIN PROGRAM:

  • 6 martie, 2013 - Crearea şi Managementul Birourilor mai Verzi, Bucuresti
  • 7 martie, 2013 - Cerinţe Legale şi Certificare Voluntară pentru Clădirile Verzi în România, Bucuresti
  • 14 martie, 2013 - Crearea şi Managementul Birourilor mai Verzi, Cluj-Napoca
  • 15 martie, 2013 - Managementul Proiectelor de Clădiri Verzi, Cluj-Napoca

Pentru obţinerea certificării "Green Building Professional": este necesară participarea la cel puţin zece cursuri dintre care opt sunt obligatorii, iar două pot fi alese dintr-o serie de module opţionale. Programul a fost creat special pentru a asigură instruirea în domenii de specialitate diferite având în vedere că pentru implementarea cu succes a proiectelor de construcţii verzi, colaborarea între experţi din domenii diferite este esenţială. Cursurile vor include o parte teoretică şi studii de caz furnizate de experţi în domeniu activi atât la nivel naţional cât şi internaţional. Certificarea obţinută este recunoscută la nivel internaţional în cadrul reţelei World Green Building Council.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri, sau pentru înscrierea în program, nu ezitaţi să contactati site-ul nostru, sau să contactati echipa RoGBC la Alina.Balusescu@rogbc.org.