CAMEX Iași deschide sezonul construcțiilor in aprilie

Cu o tradiție de 16 ani în Moldova, Expoziția Națională de Construcții și Instalații CAMEX va avea loc la Iași în perioada 18 – 21 aprilie, la Centrul Expozițional Providența. Î
n 2012, CAMEX aduce în fața participanților săi proiectele de dezvoltare regională și investiții în construcții din regiunea de Nord – Est a țării, principale surse ale creșterii în sectorul construcțiilor.

Evenimentele celei de-a XVI-a ediții CAMEX Iași reunesc companii de referință din sectorul construcțiilor, alături de investitori în construcții din sectorul public și sectorul privat, și specialiști în domeniu, arhitecți, proiectanți și urbaniști.

Timp de patru zile, în Expoziția CAMEX (18 – 21 aprilie) organizată pe o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, companiile din domeniul construcțiilor prezintă noi sisteme, tehnologii și echipamente, materiale de construcții, finisaje, instalații și utilaje.

Declarații participanți CAMEX Iași:

“Noutățile pe care le vom prezenta la Camex Iași sunt echipamentele de iluminat cu led: Cygnus, Lacerta 2M si 3M, Sirius 6M,8M si 12 M , Cetus, Elma, Solaris. Ca și promovare a unor noi produse vom facem referire la becul și la spotul cu led, sub denumirea lor de Lec - lampa cu led-uri și Lec 4 spot - lampa cu led-uri”, a precizat Simona Beznila, responsabil Expoziții în cadrul Departamentului de Marketing al Electromagnetica.

“Pe lângă membranele bituminoase pentru hidroizolații și polistirenul expandat, anul acesta vom prezenta la CAMEX Iași și noua gamă de finisaje ARCO, vopsele lavabile și tencuieli decorative gama ce completează termosistemul ARCO”, a precizat Sorin Cristea, Sales Manager ARCON.

"În principal vom expune paratrăsnete cu dispozitiv de amorsare și echipamente de lucru la înălțime. Ca noutăți, vom prezenta o gamă nouă de multitestere pentru instalații de joasă tensiune. Participăm la CAMEX Iași pentru întărirea legăturilor cu distribuitorii nostri locali, consolidarea imaginii firmei în această zonă și extinderea portofoliului de clienți”, a declarat Gabriel Pascu, reprezentant tehnic și comercial la ROMIND T&G.

"Promo Design Construct va participa la CAMEX Iași cu următoarele produse: materiale de construcții, finisaje, decorațiuni interioare, finisaje uscate interioare pentru pereți, pardoseli, pardoseli supraînălțate, amenajări și decorare de interior”, au precizat reprezentanții Promo Design Construct.

În completarea Expoziției CAMEX, în perioada 18 – 20 aprilie, la Centrul Expozițional Providența va avea loc Forumul pentru Dezvoltare Regională și Investiții în Construcții (FDRIC), primul eveniment “B 2 B” care oferă perspectivă, viziune și o informare obiectivă asupra proiectelor și fondurilor disponibile pentru lucrările în construcții din regiunea Moldovei. Conferințele organizate în cadrul Forumului au ca subiect proiecte majore pentru dezvoltare regională și investiții în construcții din Iași, Bacău, Botoșani, Suceava, Neamț și Vaslui, și oferă o radiografie exactă a fondurilor disponibile pentru fiecare dintre acestea și informații despre stadiul de implementare.

Vor fi prezentate investițiile în construcții aflate în desfășurare sau în faza de pregătire, realizate în domenii precum: Regenerare urbană, Arhitectură și Habitat, Turism, Energie Verde, Infrastructură de Transport, Infrastructură de Educație, Sănătate, Agricultură, Cultură și Culte.
Dezbaterile și prezentările de specialitate susținute de invitați sunt organizate astfel: prima zi de Forum, 18 aprilie, este rezervată sesiunii de plen la care participă invitați de marcă, iar în următoarele două zile, 19 și 20 aprilie, invitați speciali susțin o serie de conferințe dedicate investițiilor din sectorul public și sectorul privat, principale surse ale creșterii în sectorul construcțiilor. Printre invitați se numără reprezentanți ai administrației publice centrale și locale din județele regiunii de Nord – Est, experți, analiști economici, oameni de afaceri care investesc în dezvoltarea de construcții, beneficiari ai unor fonduri europene, reprezentanți ai mediului universitar, arhitecți, proiectanți și urbaniști. Forumul oferă companiilor furnizoare de materiale de construcții, instalații și echipamente un prilej de networking și informare asupra proiectelor și fondurilor disponibile pentru lucrările în construcții din regiunea de Nord – Est.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele celei de-a XVI-a editii CAMEX Iași, vă rugăm contactați echipa CAMEX sau vizitati siteul www.camex.ro.

Contact Echipa CAMEX:
Anca Loghin, Project Executive,
anca.loghin@abplus.ro, 0374326053 / 0740117598;

Madalina Teodorescu, Project Executive,
madalina.teodorescu@abplus.ro, 0374326056 / 0745573730.