Burse la LEADERS School

În perioada 5-11 august va avea loc in Predeal, la Hotel Orizont, cea de 10 ediție LEADERS School, program pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18-25 ani. Va fi o ediție aniversară, pentru că împlinim 5 ani de la debutul programului.

La ediția aceasta Lindab oferă unui tânăr student la arhitectură posibilitatea de a participa în program gratuit, oferindu-i o bursă. Pe lângă participarea la LEADERS School, Lindab va da șansa respectivului tânăr să lucreze sau să realizeze un intership în cadrul companiei lor.

Vom continua și la această ediție să le oferim sprijin tinerilor valoroși care nu au posibilități materiale să participe în program. Companii responsabile care vor oferi burse parțiale și integrale la LEADERS School 10 sunt: Romtelecom, Ursus Breweries, Hella Romania, Coca Cola Hellenic, Servier, BRD, Carpatcement, MB Telecom, Intesa Sanpaolo, Lindab Romania si Star Storage.

Cei mai buni dintre bursieri pot beneficia și de internship-uri în cadrul companiilor partenere și vor avea ocazia să aplice ceea ce au învățat în cele 6 zile la Predeal. În urma internship-ului pot exista și oportunități de angajare.

Aplica pentru una din bursele LEADERS School și vei avea șansa să faci parte din viitoarea generație de lideri LEADERS School.

Criterii de eligibilitate:

  • tineri cu vârste între 18 și 25 de ani;
  • elevi și studenți români în țară și străinătate;
  • fără posibilități financiare  proprii care să le acopere taxa de participare (ex: loc de munca);
  • implicati in activități extracurriculare (ex: activitati de ONG, culturale, sportive, participarea la programe de dezvoltare personală și profesională);
  • care au dezvoltat/participat la proiecte comunitare (ex: proiecte civice, proiecte dedicate asigurării egalității de sanse, etc.)

Profilul participantului LEADERS School vizeaza tinerii pasionați de leadership, cu vârste cuprinse între 18 si 25 ani, care își doresc experiențe inedite și o schimbare atăt în dezvoltarea personală, cât și în carieră. Am creat LEADERS School pentru tinerii care apreciază învățarea prin intermediul exemplelor reale, știu să pună întrebări pertinente, dar mai ales tineri care știu să asculte și își doresc să fie parte a viitoarei generații de lideri ai României. Tânărul pregatit la LEADERS School este pasionat de ceea ce face, are curajul să își urmeze idealurile, învăța din greșelile lui și ale celorlalți, își asuma lipsurile și este mereu deschis să învețe lucruri noi, știe că de el depinde schimbarea și este conștient că pentru a deveni lider este nevoie de timp, dorință și determinare. Dacă te regăsești în profilul de mai sus, la LEADERS School te căutăm pe tine!

Etapele procesului de selecție:

  • Înscrierea candidațtilor la burse (12-22 iulie)
  • Evaluarea aplicațiilor ( 12-23 iulie)
  • Afisarea listei candidaților care merg la interviu (23 iulie)
  • Intervievarea finaliștilor fiecarei companii (24-26 iulie*)
  • Afisarea bursierilor LEADERS School 10 (27 iulie)

* Intervievarea candidatilor la bursele LEADERS School se poate face și înainte de perioada stabilită pentru interviuri în cazul în care Fundația LEADERS și/sau companiile susținătoare consideră necesar.

Află mai multe aici.

 
Etichete: bursă, intership