Bucureștiul în alb și negru

Asociația „Bucureștiul meu drag” (www.orasul.ro) împreună cu Librăria Cărturești vă invită la vernisajul expoziției de fotografie „Bucureștiul în alb și negru” care va avea loc marți 04 octombrie 2011, ora 18.30 la Cafe Verona, Librăria Cărturești (str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1).

 

Expoziția de fotografie „Bucureștiul în alb și negru” se află la a doua ediție, prima ediție din 01 octombrie 2010 bucurându-se de un mare succes.

Vă invităm astfel sa vedeți un București clasic și elegant prezentat în 54 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociației noastre. Nu suntem profesioniști, dar ne place să fotografiem și mai ales sa fotografiem Bucureștiul nostru drag.

Vă așteptăm cu un must delicios și o turtă dulce, la dovleac și mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucureștene și bineinteles, cu fotografii de bună calitate!

Împreună cu fotografiile realizate de către membri asociației, ne fac onoarea de a expune și invitații noștri Dinu Lazar, Andrei Pandele și Vlad Eftenie.

Seara vernisajului se anunță plină de surprize, fotografiile cele mai frumoase care au impresionat juriul fiind recunoscute și premiate.

Curatorul expoziției: Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro) ajutat de: Cornel Hulpina, Mihaela Motaianu, Cristi Nyaguly (juriu) și Mirela Momanu (organizare vernisaj).

Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design (www.amedesign.ro).

 
Etichete: